En una cabana

Llibertat provisional per al presumpte segrestador sexual de Terrassa

  • La causa serà enviada al jutjat de violència sobre la dona a l’evidenciar-se que hi havia hagut una relació afectiva entre el presumpte agressor i la víctima

A1-161539960.jpg

A1-161539960.jpg / ANNA MAS TALENS (EPC)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Terrassa (Barcelona) ha deixat en llibertat provisional amb càrrecs l’home detingut dimarts passat com a autor del segrest d’una jove retinguda que va estar tancada en una cabana, on va ser objecte de presumptes agressions sexuals.

Segons fonts judicials, el detingut ha passat aquest dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Terrassa acusat dels delictes de detenció il·legal, agressió sexual, amenaces i contra la salut pública.

Després de prendre declaració a l’acusat, a tres testimonis i a la víctima, i a l’espera de conèixer els resultats de les proves de laboratori, el magistrat ha acordat la llibertat provisional de l’investigat, a qui s’imposa l’obligació de personar-se setmanalment al jutjat, i la prohibició de sortir del país.

Les mateixes fonts judicials han precisat que, al presumpte autor del segrest, de 35 anys i que compta amb una cinquantena d’antecedents policials, se li ha retirat el passaport i se li ha imposat una ordre d’allunyament de la víctima.

Notícies relacionades

La causa serà enviada al jutjat de violència sobre la dona, a l’evidenciar-se en les declaracions que s’han pres avui que hi havia hagut una relació afectiva entre el presumpte agressor i la víctima, tal com va avançar aquest diari.

L’alliberament de la jove segrestada va tenir lloc dimarts passat en una cabana ubicada en una zona boscosa de Terrassa després de la investigació oberta dilluns pels Mossos d’Esquadra quan un familiar de la dona va denunciar-ne la desaparició.