Successos

Alliberada una jove a Terrassa segrestada pel seu exnòvio, que l’ha sotmès a agressions sexuals

La dona, trobada en una cabana, ha sigut traslladada a un centre hospitalari per al seu reconeixement mèdic

Alliberada una jove a Terrassa segrestada pel seu exnòvio, que l’ha sotmès a agressions sexuals

ACN

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una jove ha sigut alliberada aquest migdia pels Mossos després d’haver sigut segrestada a finals de novembre pel seu exnòvio, que ha resultat detingut. L’home, segons les primeres indagacions de la investigació, la va mantenir tancada al voltant d’una setmana en una cabana en una zona boscosa de les Fonts, al municipi barceloní de Terrassa, on pel que sembla ha patit agressions sexuals.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat a aquest diari que la noia va aconseguir contactar a través de Whatsapp amb la seva mare, que va ser qui va avisar ahir al cos policial. Després de l’alerta de la dona, la policia va posar en marxa el dispositiu de recerca per trobar la jove. L’alliberament, finalment, ha tingut lloc avui cap a la una del migdia, segons ha avançat l’agència Efe.

Informació familiar

El detingut, de 35 anys, està acusat pels Mossos de detenció il·legal, agressions sexuals, amenaces i lesions, i compta amb un nombrós historial d’antecedents policials. De fet, ha sigut arrestat en una cinquantena d’ocasions per diversos delictes. En les pròximes hores l’arrestat passarà a disposició judicial.

Notícies relacionades

Segons fonts policials, ha sigut la mateixa família de la víctima la que, després de rebre la petició d’auxili de la dona, ha aportat als Mossos informació clau per poder conduir el dispositiu policial de recerca cap al lloc dels fets. Les Fonts, que es troba al terme municipal de Terrassa, és un espai de boscos i horts. Quan els agents han localitzat finalment la cabana seguint les indicacions de la família, han trobat en el seu interior la víctima i l’agressor.

La jove, després de ser alliberada, ha sigut traslladada a un centre hospitalari per passar un reconeixement mèdic.