Successos

Una altra noia denuncia que li han punxat droga en una discoteca de Barcelona

  • Submissió química: ¿quines drogues s’utilitzen? ¿quin és el seu efecte?

  • El violador per submissió química no és un desconegut amb ‘burundanga’

  • Les víctimes forcen nous protocols per aturar la submissió química

Una altra noia denuncia que li han punxat droga en una discoteca de Barcelona

MONTSE RIERA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han rebut una nova denúncia d’un possible cas de submissió química d’una noia que assegura que va començar a trobar-se malament després de rebre «una punxada a la cuixa» a la discoteca Arena Classic de Barcelona. La noia va ser atesa a l’Hospital Clínic, on es va confirmar que presentava una «lesió eritematosa» d’un centímetre a la cuixa esquerra. «Sembla el mateix modus operandi que s’està veient a les xarxes socials», destaca l’informe sanitari. 

La noia estava prenent alguna cosa al local del carrer de Diputació, a Barcelona, quan va notar la «punxada» a la cama i va acudir a demanar ajuda al personal de seguretat del local. La presumpta víctima es va desplomar i va quedar «semiinconscient». «Tenia la sensació estranya d’irrealitat, difícil d’explicar i amb la sensació que havia de dir que sí a tot i fer tot el que li diguessin», segons exposa l’informe després de recollir el seu testimoni. 

El local ha volgut fer públic que lamenta els fets, mentre que ha recomanat a tots els clients que si noten «alguna cosa estranya» que demanin ajuda ràpidament per evitar altres problemes». 

Inquietud

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra estan investigant almenys cinc denúncies per presumpta submissió química a través de punxades en zones d’oci, si bé encara no s’ha pogut aclarir si les víctimes van ser drogades i cap ha patit agressions sexuals posteriors. 

Però la inquietud s’escampa entre les noies, tant aquí com en altres països europeus, com França i el Regne Unit, on també s’han denunciat diversos casos de persones que han rebut una punxada en locals d’oci. Els afectats han reportat símptomes com vertigen, nàusees o cefalea. 

Temes:

Discoteques