Per fi

Amazon començarà a fer entregues amb drons a finals d’aquest any

  • La companyia anuncia que el programa Prime Air de repartiment amb drons s’engegarà aquest any en una petita localitat de Califòrnia

Amazon començarà a fer entregues amb drons a finals d’aquest any
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amazon confirma que començarà a entregar paquets als compradors per mitjà de drons per primera vegada a finals d’aquest any, en espera de l’aprovació regulatòria final. Els usuaris de la ciutat californiana de Lockeford podran registrar-se per rebre milers de productes per via aèria a casa seva, ha declarat la companyia.

Notícies relacionades

El gegant de les compres ha promès entregues amb drons durant anys, però s’ha enfrontat a retards i contratemps. Finalment ha comunicat que planejava implementar el servei més àmpliament després de Lockeford. «La promesa de l’entrega de drons sovint s’ha vist com a ciència-ficció», ha dit en una publicació de blog. «A finals d’aquest any, els clients d’Amazon que viuen a Lockeford, Califòrnia, es convertiran en els primers a rebre entregues de Prime Air».

Amazon ha dit que els drons estaran programats per deixar paquets als patis del darrere dels clients a Lockeford, que té una població d’unes 4.000 persones. Podran volar «més enllà de la línia de visió», cosa que significa que no han de ser controlats per un observador visual i, al seu lloc, utilitzar sensors per evitar altres aeronaus, persones, mascotes i obstacles.