Mobilitat

Ingressat en estat crític un vianant atropellat per un patinet a Badalona

La investigació de la Guàrdia Urbana apunta que el conductor es va saltar un semàfor en vermell

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM.

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM. / SEM (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 63 anys ha sigut hospitalitzat en estat crític després d’haver sigut atropellat pel conductor d’un patinet elèctric a Badalona que presumptament s’havia saltat un semàfor en vermell.

Atropellament per saltar-se un semàfor

Segons han informat les fonts municipals, l’accident ha tingut lloc a primera hora d’aquest matí en l’encreuament entre l’avinguda de Martí i Pujol i el carrer d’Enric Borràs, quan el conductor del vehicle de mobilitat personal (VMP) l’hauria arrossegat i tirat a terra.

La Guàrdia Urbana de Badalona està investigant els fets, però la principal hipòtesi és que el patinet s’hauria saltat un semàfor en vermell.

Notícies relacionades

Així mateix, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit al lloc del sinistre per atendre la víctima, que ha sigut ingressada a l’Hospital Germans Trias i Pujol i es troba en estat greu, però estable.

Quant al conductor, ha resultat ferit de lleugeresa i ha sigut traslladat a l’Hospital Municipal de Badalona. I d’acord amb les mateixes fonts, la Guàrdia Urbana està pendent de classificar la infracció a expenses del que resulti de la investigació i determinarà els càrrecs en funció de com evolucioni l’estat de salut de la víctima.