Balanç luctuós

Nou morts a les carreteres espanyoles durant la segona ‘operació sortida’ de l’estiu

La DGT informa que en els vuit accidents mortals hi ha hagut, a més, deu persones ferides

Dos fallecidos en una accidente en la N-122 en Soria

Dos fallecidos en una accidente en la N-122 en Soria / WIFREDO GARCÍA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un total de nou persones han mort i deu han resultat ferides en els vuit accidents mortals que s’han registrat a les carreteres espanyoles durant aquest cap de setmana, des de divendres a les 15.00 hores fins aquest diumenge a les 20.00 hores, segons ha informat un portaveu de la Direcció General de Trànsit (DGT) a Europa Press.

Per dies, divendres es va registrar un accident mortal a la carretera N-432 de Pinos Puente (Granada) que es va saldar amb un vianant mort després de ser atropellat.

Cinc sinistres mortals dissabte

En la jornada de dissabte es van comptabilitzar cinc sinistres mortals. Un es va localitzar a Candasnos (Osca) per una col·lisió entre dos camions que es va saldar amb un mort; dos a la Corunya; un altre a Luena (Cantàbria) i un més a Sóller (Balears).

Notícies relacionades

De moment, segons el balanç provisional de la DGT, diumenge hi ha hagut dos accidents mortals que costat la vida a tres persones.

Un va tenir lloc a Pueblo Nuevo del Guadiana (Badajoz) i va provocar la mort d’una persona després que el seu vehicle sortís de la via. El segon accident mortal va passar a Candilichera (Sòria) per la col·lisió frontal de dos turismes que es va saldar amb una víctima a cada cotxe.