Va començar a immunitzar al maig

El punt de vacunació de Fira de Barcelona arriba a les 500.000 dosis inoculades

  • Una de les responsables de la direcció del centre diu que arribar a aquesta xifra ha sigut possible gràcies al «fort compromís i la gran implicació» dels professionals

Oscar Parra de 31 años el vacunado 500.000 de la primera dosis de Pfizer

Oscar Parra de 31 años el vacunado 500.000 de la primera dosis de Pfizer / ELISENDA PONS (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El punt de vacunació massiva de la Covid-19 a la Fira de Barcelona ha arribat a les 500.000 dosis de la vacuna administrades des que va començar a vacunar al maig, ha destacat la coordinadora del punt, Lourdes Carrés.

Carrés ha concretat que cada dia es vacunen entre 9.000 i 12.000 persones, tot i que ha aclarit que saben la disponibilitat de dosis que tindrà «setmana a setmana». A més, ha fet una crida a la ciutadania sobre la «importància» de rebre la segona dosi, sobretot entre les persones de 60 a 69 anys a qui encara no els han inoculat la segona vacuna per tenir la pauta completa.

Notícies relacionades

Una de les responsables de la direcció d’aquest punt de vacunació, Sofia Ferrer, ha reivindicat que arribar a aquesta xifra de dosis administrades ha sigut possible gràcies al «fort compromís i la gran implicació» dels professionals.

En aquest punt de vacunació, on inicialment només s’inoculava els caps de setmana, s’han administrat les quatre vacunes aprovades a Espanya –Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Janssen– i s’han arribat a administrar fins a 12.000 vacunes en un dia.

Temes:

Vacunes