Megabrot

Així es comercialitzen els viatges d’estudiants a Mallorca: un «final de curs especial» i amb garanties sanitàries

«Aquest any el disfrutaràs el doble» és un dels lemes que llancen les empreses que comercialitzen aquestes experiències per a joves

Així es comercialitzen els viatges d’estudiants a Mallorca: un «final de curs especial» i amb garanties sanitàries

DIARIO DE MALLORCE

1
Es llegeix en minuts

«Aquest any el disfrutaràs el doble» o «farem del teu final de curs una cosa especial» són alguns dels lemes que llancen les empreses que comercialitzen els viatges d’estudis per a estudiants a Mallorca, a més de garantir mesures sanitàries les 24 hores. Aquest tipus d’activitat és la que ha provocat que gairebé un miler de joves hagin hagut d’estar confinats per un brot de contagis després de l’assistència al concert de reggaeton de la Plaça de Toros.

Ofertes atractives per als joves que per 500 euros els ofereixen emocions i els prometen assistència sanitària les 24 hores durant les seves estades.

Notícies relacionades

Entre les mesures de seguretat que garanteixen per a l’assistència a festes multitudinàries i concerts a Mallorca destaquen: «Presa de la temperatura als clients a la porta. Ús obligatori de mascareta i guants a les pistes de ball. Reorganització de les cues d’accés per garantir la distància de seguretat».

Una de les empreses que organitza aquest tipus de viatges és Tu Fin de Curso, que comercialitza el polèmic concert de reggaeton i ofereix un important paquet d’hotels a Platja de Palma i el Arenal. Entre les mesures de seguretat per a les activitats i excursions dels estudiants garanteixen també: «L’ús de mascaretes i guants és obligatori durant tota l'estona. Control d’horaris diferents per evitar aglomeracions. Reducció de les persones per grup en cada activitat. Per als esdeveniments privats no se superarà el 33% de l’aforament de les instal·lacions».

Temes:

Coronavirus