Viatges d’estudis

El 26% dels joves que han tingut relació amb el megabrot de Mallorca han donat positiu

Busquen tres estudiants que van tornar a la Península i 249 són en hotel pont

El 26% dels joves que han tingut relació amb el megabrot de Mallorca han donat positiu

Diari de Mallorca

1
Es llegeix en minuts

El 26% dels joves peninsulars que han tingut relació directa o indirecta amb el brot d’un viatge d’estudis a Mallorca han donat positiu.

El Govern balear ha informat que aquest dilluns s’eleven a 249 els joves peninsulars que han tingut relació directa o indirecta amb el brot d’un viatge d’estudis a Mallorca i han sigut traslladats a l’anomenat ‘hotel pont’ de Palma, n’hi ha 13 a l’espera de trasllat i tres que van partir a la Península dissabte passat i «estan pendents de localització».

S’han fet proves PCR als 249 que ja han sigut traslladats, 62 de les quals han donat positiu, 175 negatiu i 12 estan pendents de resultats, segons les dades de la Conselleria de Salut.

El departament autonòmic recorda que la normativa sanitària marca que els negatius han de passar 10 dies de quarantena, que sufragarà el Govern.

Notícies relacionades

En el cas dels joves que han donat positiu en Covid-19 s’haurà de veure’n l’evolució. Dotze són a l’hospital, encara que amb simptomatologia lleu.

El Govern balear ha habilitat un telèfon d’atenció i informació per als afectats –el 900 700 222– i ha demanat «responsabilitat a tots i respecte a la intimitat dels menors».