succés truculent

Troben una bossa amb un cap humà en un contenidor a Huelva

Segons dos testimonis, un home va sortir corrents després de deixar-la a l'avinguda de Pío XII

La policia ha identificat el sospitós, amic de la víctima

avenida-huelva

avenida-huelva

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional està investigant la troballa d’una bossa d’escombraries amb restes humanes, que s’ha confirmat que corresponen a un cap, en un contenidor de Huelva capital, trobat poc després de les 15.00 hores d’aquest dissabte.

Fonts policials han informat a Efe que un operatiu ha rebut un avís en què s’alertava que en un contenidor de l’avinguda de Pío XII, a prop del parc de bombers de la ciutat, havia sigut trobada almenys una bossa amb restes humanes, cosa que han comprovat els agents.

Un home amb una bossa d’escombraries a la mà

Segons la investigació, dos joves que es trobaven per la zona han vist un home amb una bossa d’escombraries a la mà que, en principi, no ha despertat sospites. No obstant, quan s’ha aproximat a un contenidor i ha llançat la bossa i sortit corrent, han entès que podia estar ocultant alguna cosa. Així, han comprovat que al contenidor hi havia una bossa amb un cap humà, per la qual cosa han avisat de forma immediata els serveis d’emergència. 

Un operatiu policial al costat del jutge de guàrdia s’ha desplaçat a la zona, a prop del parc de bombers de la capital de Huelva, on ha realitzat les primeres indagacions sobre la troballa. La zona està acordonada, mentre els agents estan pentinant la barriada per intentar localitzar l’autor dels fets, d’acord amb la descripció oferta als agents.

Un amic de  la víctima, sospitós

Notícies relacionades

La Policia Nacional ha identificat un home, i pel que sembla tots dos eren amics i se’ls veia junts habitualment a prop del parc de bombers de la capital de Huelva, per a les primeres investigacions sobre la troballa. La zona està acordonada i els agents busquen tant el presumpte autor dels fets com més restes del cos, possiblement llençats a altres contenidors.

Testimonis directes han aportat a la policia una descripció detallada per localitzar-lo i es manté vigilat el carrer del Teniente de Navío José Estrada Cepeda, on es creu que es pot trobar el sospitós.