A FIGUERES

Detingut després de despenjar-se pel balcó per robar al pis dels veïns

Un veí va alertar la policia al sentir sorolls

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan  ca la trava  edif181216222322

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan ca la trava edif181216222322 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Figueres (Girona) que es va despenjar per la terrassa del seu pis, en una segona planta, per entrar a robar a la vivenda inferior, tot i que un veí el va veure i va alertar la policia.

Segons ha informat la policia catalana aquest dimecres, els fets van succeir la tarda del passat dia 21 en un pis del carrer Torres i Bages de Figueres, quan un home va passar de la seva terrassa a la del veí de sota per tal de robar.

Un veí del bloc que va sentir soroll es va acostar a la seva terrassa a veure què passava i va alertar a emergències que havien entrat a robar en un pis i va donar la descripció del lladre.

Els agents es van dirigir al lloc i van comprovar que, efectivament, algú havia forçat la porta del balcó del primer pis i havia accedit a l’interior.

Sense antecedents

Amb la denúncia i la descripció del veí, els mossos van anar al pis superior i van comprovar que l’inquilí que vivia allà era qui hauria entrat al pis de baix i hauria comès el robatori.

Notícies relacionades

Després d’identificar-lo com un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en interior de domicili.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 22 a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat a l’espera de judici.

Temes:

Figueres