un dels ferits va morir

Llibertat amb càrrecs per al conductor que va atropellar cinc ciclistes

L'acusat, que conduïa sota els efectes de l'alcohol, s'haurà de personar periòdicament al jutjat

foto 3684455 car 1200

foto 3684455 car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge ha deixat en llibertat provisional amb càrrecs el conductor detingut aquest dijous per l’atropellament múltiple de cinc ciclistes, uns dels quals va acabar morint, a Sant Pere de Vilamajor. El detingut, un veí de Granollers de 39 anys, va atropellar els ciclistes mentre conduïa sota els efectes de l’alcohol.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al conductor se l’investiga per conducció alcohòlica, conducció temerària, homicidi imprudent, lesions i danys. Se li ha retirat el passaport i el permís de conduir i s’haurà de personar periòdicament al jutjat.

De Vilanova del Vallès

Notícies relacionades

Juntament amb el ciclista mort, de 44 anys d’edat i veí de Vilanova del Vallès, en aquest atropellament van resultar ferits uns altres quatre ciclistes: un en estat crític que va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau (Barcelona); un altre en estat greu, que va ser portat a l’Hospital de Granollers, i dos en estat menys greu, que van ser atesos a l’Hospital de Sant Celoni.

L’atropellament múltiple es va produir a la carretera BP-5107, en el punt quilomètric 44,4, a l’altura de la localitat de Sant Pere de Vilamajor.