BALANÇ DE DADES

Catalunya suma 1.143 casos i 3 morts per Covid-19 en les últimes 24 hores

El risc de rebrot baixa 1,5 punts però es manté en nivells alts i la velocitat de propagació segueix en 1,03

GRAFCAT461. Ripollet (BARCELONA), 5/8/2020.- La Generalitat de Catalunya siguió este jueves en la población de Ripollet (Barcelona) un cribado masivo y voluntario, puerta a puerta, comercio a comercio, para detectar positivos y evitar que se extiendan los brotes observados en barrios de ciudades de la comarca del Vallés Occidental. EFE/ Enric Fontcuberta

GRAFCAT461. Ripollet (BARCELONA), 5/8/2020.- La Generalitat de Catalunya siguió este jueves en la población de Ripollet (Barcelona) un cribado masivo y voluntario, puerta a puerta, comercio a comercio, para detectar positivos y evitar que se extiendan los brotes observados en barrios de ciudades de la comarca del Vallés Occidental. EFE/ Enric Fontcuberta / Enric Fontcuberta (EFE)

1
Es llegeix en minuts
ACN

En les últimes hores Catalunya ha registrat 1.143 nous casos de Covid-19 confirmats per PCR i tres morts, segons les dades fetes públiques aquest dissabte pel Departament de Salut de la Generalitat.

La xifra de contagis confirmats per PCR ara és de 85.177 mentre que el total de casos, sumant altres proves, és de 105.566. Aquesta setmana s’han començat a fer cribratges intensius de PCR per detectar asimptomàtics a Ripollet, Sabadell i Terrassa

Les tres noves morts eleven a 12.815 les persones que han mort a Catalunya des de l’inici de la pandèmia.

Pel que fa al risc de rebrot, s’ha reduït en 1,5 punts i se situa en 160,34, encara en nivells alts però lluny de la franja del 100. Cal recordar que la setmana passada el risc de rebrot era més baix (177,19).

Notícies relacionades

La velocitat de propagació del virus no varia per segon dia consecutiu i se situa en 1,03.

El nombre de pacients ingressats ha baixat: són 544 les persones hospitalitzades, 32 menys que en el balanç anterior. A l’uci queden 108 persones, dues més que el dia anterior.