Estan en fase 1

Camarasa (Lleida) alerta d'una allau de visitants i vehicles el cap de setmana

L'alcaldessa d'aquest municipi de la Noguera assegura que està «cansada» i demana «responsabilitat» i «solidaritat»

zentauroepp53608271 twitter   elisabet lizaso cant n200601125037

zentauroepp53608271 twitter elisabet lizaso cant n200601125037

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcaldessa de Camarasa (la Noguera, Lleida), Elisabet Lizaso, ha alertat de l’allau de visitants i vehicles aquest cap de setmana. A través de les xarxes socials ha penjat fotografies en què s’aprecien autocaravanes i cotxes damunt de les voreres de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa.

Notícies relacionades

«Cansada, trista i enrabiada. Acabem el cap de setmana horroritzats de la gentada de tot arreu que ha vingut a la nostra zona», ha escrit Lizaso, que ha recordat que la regió sanitària de Lleida segueix en fase 1. Es pregunta també si totes les persones que hi han anat estan federades i practiquen esport, ja que «fer pícnic no ho és», ha afegit. «S’estan perdent vides, llocs de treball, qualitat de vida», ha afegit. «Ho sento. No entenc res», conclou.

Lizaso ha lamentat que aquest cap de setmana per la zona de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa s’han vist vehicles per tot arreu; tants, ha assegurat, que els veïns «han posat cordons per protegir alguna zona perquè pogués seure la gent gran del municipi». «Poques mascaretes i menys espai entre vehicles», ha assenyalat» Camins plens, zones de bany a vessar», ha dit. «Els ajuntaments petits no podem gestionar només això», alerta. L’alcaldessa de Camarasa recorda que «s’està morint gent, els sanitaris estan desbordats i segur que tot és culpa sempre d’algú altre».