a barcelona

Detingut per transportar en patinet 15 quilos de marihuana en una bossa d'escombraries

Ha sigut acusat d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i per resistència i desobediència als agents de l'autoritat

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un traficant quan es desplaçava en patinet per un carrer de la ciutat amb 15 quilos de marihuana amagats en una bossa d’escombraries.

Segons han informat els Mossos, agents de la comissaria de Sant Martí van detenir diumenge passat 17 de maig un home de 25 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc cap a les 22.00 hores de diumenge passat en el marc del dispositiu ORIS de vigilància i prevenció en compliment de la normativa vigent de confinament en l’actual estat d’alarma.

Una patrulla va comprovar que dos homes es desplaçaven amb els seus patinets conduint en ziga-zaga i sense enllumenat pel carrer de Cristóbal de Moura, i amb una bossa negra de grans dimensions en la base d’un dels patinets.

Al veure’ls, els agents els van fer senyals perquè s’aturessin, però els homes van accelerar i van fugir del lloc.

Malgrat això, els agents van detenir el que portava la bossa negra d’escombraries al patinet.

Notícies relacionades

Els agents van descobrir que a l’interior de la bossa hi havia una gran quantitat de cabdells de marihuana, el pes de la qual va ascendir a 15 quilos.

Els agents de la Unitat d’Investigació de Sant Martí han obert una investigació per aclarir els fets i la participació i vinculació d’altres persones en aquest cas.