pandèmia global

Puigneró insisteix que una Catalunya independent gestionaria «millor» la crisi

El conseller de Polítiques Digitals considera que la centralització del Govern «ha sigut poc eficient» en la lluita contra el coronavirus

zentauroepp53244618 puigner200427131709

zentauroepp53244618 puigner200427131709 / GENERALITAT

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha defensat que una Catalunya independent gestionaria «diferent i millor» la crisi del coronavirus i que la centralització del Govern ha sigut poc eficient, de la qual cosa ha dit que hi ha proves cada dia.

Notícies relacionades

L’ha defensat en una compareixença aquest dilluns per via telemàtica per respondre sobre la gestió de l’emergència provocada pel Covid-19 al ser preguntat pel diputat David Cid (Comuns) per les declaracions de la portaveu del Govern i conseller de Presidència, Meritxell Budó, i el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell.

«Crec que no els descobriré que jo soc independentista. Per tant, en aquest sentit, defenso que un estat independent gestionaria millor aquesta crisi, en tots els sentits. Crec que amb això ho dic tot i no me n’he amagat mai», ha remarcat.