Delinqüència a Sant Martí

Detinguts després d'atracar una farmàcia de Barcelona amb una xeringa

Van amenaçar les encarregades del negoci amb una cànula plena presumptament d'alguna cosa contagiosa com el coronavirus

Els dos lladres estaven a punt de tornar a delinquir utilitzant el mateix mètode, sospiten els Mossos d'Esquadra

farmacia

farmacia

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat dues persones que havien atracat el dia anterior una farmàcia de Barcelona, al districte de Sant Martí, amenaçant les dues encarregades de la farmàcia amb una xeringa que presumptament contenia alguna cosa contagiosa, segons el cos policial.

La detenció es va produir quan els dos lladres estaven als voltants d’una altra farmàcia de Barcelona i algú va trucar als Mossos per denunciar l’aspecte sospitós de la parella.

Una patrulla d’agents es va desplaçar al lloc, va identificar els dos homes pels senyals que els havien donat les farmacèutiques de la farmàcia atracada el dia anterior i van procedir a detenir-los.

Amb la detenció se’ls va practicar un registre i se’ls va trobar la mateixa bossa amb què havien accedit a la farmàcia del districte de Sant Martí el dia anterior i una xeringa plena, que fa pensar a la policia que els lladres estaven a punt de tornar a delinquir, utilitzant el mateix mètode, en una altra farmàcia.

Notícies relacionades

Respecte al material sostret en l’atracament de dissabte, el cos policial ha dit que es tracta de «material farmacèutic», sense donar més detalls de la tipologia dels productes. 

Els detinguts passaran a disposició judicial per declarar davant del jutge de guàrdia i que aquest decideixi si els deixa en llibertat provisional o si en decreta presó preventiva.