04 juny 2020

Anar al contingut

ESTAT D'ALARMA

Quatre sancionats a Àvila per organitzar una festa en un domicili i incomplir el confinament

Una patrulla es va desplaçar al lloc indicat, on va comprovar que a la vivenda hi havia quatre joves, que es van identificar i contra qui es va formular denúncia

Europa Press

Quatre sancionats a Àvila per organitzar una festa en un domicili i incomplir el confinament

NOEL CELIS

La Policia Local d’Àvila ha formulat denúncia contra quatre persones, d’entre 24 i 29 anys, per saltar-se les mesures incloses al Reial Decret pel qual s’estableix l’estat d’alarma per coronavirus i fer una festa al domicili d’una d’elles.

Els fets van passar a les 00.20 hores de diumenge, quan una trucada va informar d’una festa que s’estava duent a terme en un domicili situat al carrer Virgen del Pilar de Arenas.

Una patrulla es va desplaçar al lloc indicat, on va comprovar que a la vivenda hi havia quatre persones, que es van identificar i contra les quals es va formular denúncia per incompliment del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per Covid-19.

Els denunciats responen a les inicials J.A.H., amb domicili a la vivenda on s’estava celebrant la festa, de 29 anys; M.C., amb domicili a Salamanca, de 24 anys; L.K.M., amb domicili a Àvila, de 25 anys, i A.M.M., amb domicili a Àvila, de 28 anys.