PORTAVA ARMILLA I INSÍGNIES FALSES

Denunciat per fer-se passar per policia i conduir drogat a Mataró

L'home utilitzava tot un arsenal de còpies i falsificacions d'indumentària i accessoris iguals als del cos de les forces de seguretat

coche

coche

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home de 34 anys per fer-se passar per un policia a Mataró (Barcelona) i conduir borratxo i drogat un vehicle que prèviament havia modificat perquè semblés el d’una patrulla de paisà de la policia autonòmica.

Segons un comunicat dels mossos, els fets van passar divendres passat cap a les 8.30 hores, quan agents no uniformats van veure un home que sortia d’un immoble corrent i entrava en un cotxe particular.

Als policies els va semblar sospitós perquè portava una arma de foc i anava equipat amb una armilla i un cinturó molt similars que utilitzen els mossos.

Per això, el van abordar abans que el vehicle s’engegués just a temps per comprovar que efectivament vestia una armilla antibales i un cinturó policial amb compartiments falsos.

Durant la identificació, també van localitzar quatre distintius de vehicle oficial de la Generalitat amb logotip, així com tres aparells de walkie-talkie, un esprai de defensa personal, 22 cartutxos de detonadors a la guantera i la pistola de foguejament que havia amagat darrere del seient.

Arsenal fals

Al portaequipatge es van localitzar diverses armilles reflectores de serveis d’emergències, llanternes i cons amb el logo de la policia. El cotxe tenia instal·lats, a més, un equip de llums i una sirena iguals a les que utilitzen les patrulles de mossos de paisà.

Notícies relacionades

El detingut, amb antecedents per fets similars i a qui se li imputen els delictes de falsificació documental, usurpació de funcions públiques i tinença d’armes, va donar positiu en alcohol i drogues.

Quan va ser traslladat a dependències policials, es va prestar a desmuntar voluntàriament els equips de llums i la sirena del seu turisme i els va entregar a la policia. El cas espera ara judici en mans dels Jutjats de Mataró.

Temes:

Mataró