Una dona roba una caixa amb 40 Satisfyers a Alacant i els reparteix entre les seves veïnes

La Guàrdia Civil deté la lladre, que va quedar en llibertat, i recupera la meitat dels massatjadors de clítoris

robo de satisfyer / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona ha sigut detinguda pel robatori  d’una caixa amb 40 unitats d’estimuladors de clítoris de la marca Satisfyer en una empresa comercialitzadora de Callosa de Segura (Alacant). La presumpta lladre va explicar als agents de la Guàrdia Civil que va repartir les joguines eròtiques entre les seves veïnes, tot i que també en va entregar algunes a un negoci de massatges, segons publica avui el diari ‘Información de Alicante’, del grup Prensa Ibérica.

Fonts de la investigació han informat que la sostracció d’aquestes 40 joguines sexuals es va produir el 23 de gener i que posteriorment la Guàrdia Civil va recuperar i va retornar a la companyia alacantina poc més de la meitat d’aquests articles utilitzats per a l’estimulació del clítoris.

Imatges del robatori de la caixa

Notícies relacionades

El denunciant del furt va manifestar a la Guàrdia Civil que li faltava una comanda completa d’un estimulador eròtic femení, que acabava de rebre d’una empresa de paqueteria. L’empresari va poder confirmar amb les imatges de la càmera de seguretat que una dona, poc després de marxar el repartidor i aprofitant que els treballadors del comerç estaven realitzant altres tasques, accedia a l’interior de l’establiment i s’emportava la caixa. (A la notícia d’‘Información de Alicante’ es pot veure el vídeo del robatori).

Els agents de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil van identificar i van detenir la presumpta autora l’endemà. La dona, una veïna de Callosa, espanyola, de 40 anys, una vegada detinguda, va confessar als agents que una part de la mercaderia sostreta, valorada en un total de 2.000 euros, havia sigut entregada a un centre de massatges d’aquesta mateixa població i que l’altra havia sigut repartida entre les pròpies veïnes de Callosa, amb la qual cosa s’ha aconseguit recuperar part dels efectes sostrets a la distracció.