INVESTIGACIÓ OBERTA

Una dona se suïcida a l'autopista a Mallorca i causa un greu accident

La dona morta es va llançar a la via des d'un pont al seu pas per Llucmajor

whatsapp-image-2020-01-27-at-094914

whatsapp-image-2020-01-27-at-094914

1
Es llegeix en minuts
Diario de Mallorca / Palma

Una dona ha mort després de caure al buit des d’un pont a l’autopista de LlucmajorMallorca, fet que ha provocat un greu accident en el qual han resultat ferides almenys dues persones més, segons informa ‘Diario de Mallorca’. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil s’han fet càrrec de la investigació dels fets, tot i que tot apunta que la dona morta hauria intentat suïcidar-se. Com a conseqüència de l’accident, a la zona s’estan registrant retencions quilomètriques.

Els fets han tingut lloc passats dos quarts de vuit del matí, a l’autopista de Llucmajor a l’altura del centre comercial FAN Mallorca, en sentit Palma, quan una dona ha caigut al buit des d’un dels ponts que creuen la via. Un conductor que circulava en aquell moment per allà ha fet una brusca maniobra per provar d’evitar la dona però no ho ha aconseguit i, després d’atropellar-la, ha perdut el control del vehicle, que ha quedat abocat a la calçada. 

Diversos testimonis han trucat als serveis d’emergència per alertar dels fets. Immediatament, diverses patrulles de la Guàrdia Civil de Trànsit, diverses dotacions de bombers i efectius sanitaris s’han traslladat fins al lloc.

Els sanitaris han comprovat que la dona havia patit gravíssimes lesions i malgrat els seus intents per reanimar-la no només han pogut certificar la seva mort. L’òbit ha sigut comunicat al jutjat de guàrdia. 

Importants retencions

Els dos ocupants del turisme bolcat, una dona i un home, també han resultat ferits de diversa consideració i, després de ser estabilitzats al lloc, han sigut traslladats a un centre hospitalari.

Notícies relacionades

Agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han obert un investigació per aclarir les causes de l’accident, tot i que les primeres hipòtesis apunten a un suïcidi.

L’accident, que s’ha produït en plena hora punta, ha provocat importants retencions de trànsit a la zona. Des del Consell de Mallorca recomanen prendre rutes alternatives als conductors.