La xacra del masclisme

Detingut a Ceuta l'home que va assassinar a punyalades la seva parella el maig passat a Parla

L'home va fugir d'Espanya quan va cometre el crim i la policia va saber recentment que era al Marroc i que tornaria

GRAF3826. PARLA (MADRID), 05/05/2019.- Vista del edificio donde se ubica la vivienda en la calle Reyes Católicos de la localidad madrileña de Parla, donde la Policía ha hallado el cadáver de una mujer que presentaba signos de violencia y que, según los primeros indicios, podría haber sido víctima de violencia machista. EFE-TV

GRAF3826. PARLA (MADRID), 05/05/2019.- Vista del edificio donde se ubica la vivienda en la calle Reyes Católicos de la localidad madrileña de Parla, donde la Policía ha hallado el cadáver de una mujer que presentaba signos de violencia y que, según los primeros indicios, podría haber sido víctima de violencia machista. EFE-TV / EFE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat autònoma de Ceuta l’home que presumptament va matar a punyalades la seva parella el mes de maig passat a la localitat de Parla  va matar a punyalades la seva parella Parla (Madrid), a qui va assestar fins a 11 punyalades al seu domicili.

Segons ha informat la Direcció Superior de Policia de Madrid, el crim es va descobrir el 4 de maig passat, quan el cap de la víctima va alertar que la seva empleada, de 46 anys, no havia acudit al seu lloc de treball des de feia diversos dies.

A més, va traslladar els agents que sospitava que li podia haver passat una cosa greu. Llavors, els agents van esbrinar que havia sigut víctima de maltractaments i es van desplaçar al seu domicili, on van comprovar que feia diversos dies que la dona era morta i que presentava 11 ferides d’arma blanca.

Va ser llavors quan les indagacions es van centrar en la seva parella sentimental i van comprovar que aquest havia abandonat immediatament el país per evitar ser arrestat, i que en concret s’havia desplaçat al Marroc.

Notícies relacionades

Durant el mes d’octubre, els agents van detectar que el sospitós tenia intenció de tornar a Espanya, per la qual cosa es va establir un dispositiu per localitzar-lo. El desplegament establert a la ciutat de Ceuta finalment va permetre arrestar el presumpte autor, que va ser posat a disposició de l’autoritat judicial.