Les claus de la zona de baixes emissions de Barcelona i altres notícies que has de saber avui

zbe-barcelona

zbe-barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar al corrent de l’actualitat:

1) Les claus de la zona de baixes emissions de Barcelona. La mesura afecta uns 50.000 vehicles que circulen diàriament per l’àmbit de la zona de baixes emissions, entre els quals, el d’alguns regidors de la capital catalana.


2) La pujada dels aranzels de Trump afectaexportacions del sector agroalimentari per valor de 1.000 milions. El president nord-americà ha anunciat que la mesura s’aplicarà el pròxim dia 18, després de rebre el vistiplau de l’OMC. La Comissió Europea lamenta la decisió de Washington i avisa que ciutadans i empreses dels EUA també en resultaran perjudicats.

3) Brutal caiguda de Marc Márquez en el GP de Tailàndia. El líder de MotoGP, que diumenge podria conquerir el seu vuitè títol mundial, es troba en un hospital de Buriram passant proves. S’ha fet mal a l’esquena i al turmell esquerre.


Notícies relacionades

4) L’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona inaugura un nou centre que estarà específicament dedicat al tractament i la investigació de la migranya, una malaltia que afecta una de cada vuit persones i uns 900.000 ciutadans de Catalunya.


5. Batalla judicial a Espanya i l’Uruguai per la custòdia d’una nena. Una dona ha d’entregar avui la seva filla al pare, a qui va denunciar per maltractament masclista i per suposats abusos sexuals a la menor.