LES CLAUS D'AVUI

Errejón presentarà llista a Barcelona i altres notícies del dia, en un minut

zentauroepp50053102 errejon190925203829

zentauroepp50053102 errejon190925203829 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que heu de conèixer avui per estar al corrent de l’actualitat:

1. Els partits entren de ple a la precampanya cap a les eleccions del 10-N. Errejón ultima una llista per presentar-se a Barcelona. El candidat de Més País sospesa l’enfrontament amb En Comú Podem.  En els pròxims dies anunciarà qui serà el cap de llista català. Al PSOE treuen importància a la irrupció d’Errejón: Sánchez recorda que «només el PSOE garanteix estabilitat».


2. Els EUA tenen via lliure a l’aplicació d’aranzels a la Unió Europea. L’Organització Mundial del Comerç (OMC) l’ha autoritzat a imposar aranzels per valor de 7.500 milions de dòlars a les exportacions europees en compensació pels subsidis il·legals concedits a la UE al constructor aeronàutic Airbus, en perjudici del seu competidor nord-americà Boeing.


3. Plácido Domingo dimiteix com a director de l’òpera de Los Angeles. El tenor promet seguir treballant per «netejar» el seu nom de les acusacions d’assetjament sexual abans que acabi la investigació interna.

Notícies relacionades

4. ¿Qui és el ric d’Avinyonet del Penedès? L’espectacular salt d’aquesta localitat del lloc 28 al 2 del rànquing de municipis amb més renda per càpita d’Espanya només s’atribueix a una persona. 


5. Un documental assenyala els culpables del deliri immobiliari. ‘Push’, que s’estrena a DocsBarcelona, repassa l’alça de preus a tot el món. Una de les cares de la lluita per la vivenda digna és Manuela, mite d’Escudellers: «Si em treuen d’aquí, em maten».