MAGATZEM AMB BIDONS DE CLOR

Desactivada l'alerta d'emergència química a Molins després d'un incendi en un potabilitzadora

Els bombers han enviat vuit dotacions a la planta

foc

foc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Protecció Civil ha activat aquest matí l’alerta del pla d’emergències químiques denominat Plaseqcat al municipi barceloní de Molins de Rei per l’incendi que s’ha declarat en una nau d’una planta potabilitzadora en la qual s’emmagatzemen bidons de clor. Els Bombers han apagat el foc a les 11.08 i posteriorment han desactivat l’alerta.  

Protecció Civil ha explicat que el foc ha afectat dos palets on hi havia barrils amb pastilles de clor. Una vegada apagat el foc, els bombers han tret el material incendiat per neutralitzar-lo amb escuma mentre airejaven l’interior de la planta.

Els Bombers de la Generalitat, que han enviat a la zona vuit dotacions, han informat que l’incendi ha afectat la planta situada al carrer Francesc Layret, número 11, situada en un polígon industrial de Molins.

Notícies relacionades

Els serveis d’emergències han tingut coneixement de l’incendi a les 10.02 quan un vianant ha trucat al 112 per alertar que sortia fum negre de la planta.

Al lloc del sinistre, les causes del qual es desconeixen, s’hi han desplaçat, a més dels Bombers, efectius dels Mossos, Sistema d’Emergències Metges i Policia Local de Molins.