PRESÓ COMUNICADA I SENSE FIANÇA

A presó per assassinat el detingut per haver apunyalat un home a Montcada

La investigació apunta que va ser un crim passional, perquè la parella de la víctima havia mantingut una relació amb l'acusat

zentauroepp48426967 sociedad  montcada190601174106

zentauroepp48426967 sociedad montcada190601174106

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un jutge de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) ha enviat a presó, acusat d’un delicte d’assassinat, l’home que dissabte passat va matar a punyalades un altre home, en ple carrer, davant l’estació de tren Santa Maria de Montcada i Reixac.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el detingut, de 26 anys, ha passat aquest dimarts al matí a disposició del Jutjat d’Instrucció número 6 de Cerdanyola, que, després d’haver-li pres declaració, ha decretat presó comunicada i sense fiança per al presumpte homicida.

El crim va tenir lloc dissabte passat al matí, quan el detingut va assestar múltiples punyalades a un noi, fins a causar-li la mort; després dels fets, un grup de veïns el van retenir mentre esperaven que arribessin els Mossos d’Esquadra per detenir-lo.

Mòbil sentimental

Notícies relacionades

Una de les principals hipòtesis que estudien els investigadors és que el crim obeís a un mòbil sentimental, perquè pel que sembla la parella de la víctima havia mantingut una relació amb el detingut.

El jutge ha obert diligències per un delicte d’assassinat, de manera que al llarg de la instrucció de la causa prendrà declaració a la parella de la víctima, que l’acompanyava quan va ser apunyalat, i als nombrosos veïns que van presenciar l’atac, que va tenir lloc a les 10.30 hores del matí davant la freqüentada estació de tren de Montcada.