ENTREVISTA A ANTENA 3

Fran Rivera la fa grossa amb les seves declaracions a 'Espejo público' sobre el vídeo sexual de la treballadora d'Iveco

"Els homes no som capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo", confessa el torero després de demanar a les dones que no enviïn imatges sexuals

fran-rivera

fran-rivera

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El torero Fran Rivera l’ha tornat a fer grossa a Twitter amb unes declaracions efectuades en el programa d’Antena 3 'Espejo público' sobre el suïcidi de la treballadora d’Iveco que es va treure la vida després de la difusió d’un vídeo sexual. El famós torero ha reclamat en el magazín matinal presentat per Susanna Griso que cap nena, adolescent o dona enviï imatges íntimes a la seva parella pel mòbil. "Ho dic perquè els homes no som capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo", ha confessat.

Les sorprenents opinions de Rivera han corregut com una reguera de pólvora per les xarxes socials, fins a convertir-se en 'trending topic'. "La base i el problema és que la llibertat d’un acaba quan comença la llibertat d’un altre. I hi ha una màxima que jo dic a la meva filla gran sobretot: no es poden enviar vídeos d’aquest tipus", ha arribat a afirmar el torero.

Però el més cridaner de les seves declaracions ha arribat després amb la següent frase: "No és culpable, evidentment; el malparit que hagi... perquè no és home fer viral un vídeo així. Però els homes, i soc home i ho dic, no som capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo". 

"A totes les nenes, a totes les dones..., sisplau, que no enviïn vídeos d’aquest tipus. Després el malparit que l’ha enviat als seus col·legues per posar-se medalletes de com és de mascle... aquest és un fastigós i un menyspreable”, ha sentenciat.

Escàndol viral 

Notícies relacionades

Les reaccions a Twitter no s’han fet esperar. Molts homes han retret a Rivera les seves paraules amb l’argument que els homes "no tots són iguals", mentre que les dones han posat l’accent en el ranci masclisme que destil·len les seves declaracions. Entre aquestes, una de les respostes que més ha fet parlar ha sigut la d’Irene Montero, que ha assegurat que “ha hagut d’arribar Fran Rivera perquè ho entenguem. Que siguem pudoroses i que anem amb compte amb el que fem perquè un home no pot veure un vídeo ‘així’ i no ensenyar-ho”. “No és una innocent estupidesa, és el discurs que culpa les dones per amagar el masclisme”, ha afegit.

Vet aquí una mostra dels missatges indignats que han deixat altres tuitaires: