Tres víctimes

Detingut un agressor sexual a Martorell (Barcelona)

L'home va poder ser arrestat gràcies a un retrat robot i ha ingressat en un psiquiàtric

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos de Martorell van detenir diumenge 5 a un home de nacionalitat marroquina, de 40 anys i veí de Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor de dos delictes d’abusos sexuals i un delicte d’agressió sexual

La investigació es va iniciar a finals de l’any 2018, quan es va tenir coneixement d’un presumpte abús sexual a Sant Andreu de la Barca. La víctima, mentre feia esport per la vora del riu, va notar com un home l’agafava per la cintura i tirava d’ella cap enrere, però va aconseguir desfer-se de l’agressor i l’home va fugir.

Posteriorment, el mes de febrer del 2019 es va produir una agressió sexual en el mateix municipi, també per la vora del riu. L’agressor es va abalançar sobre la víctima i va intentar tirar-la a terra, mentre li feia tocaments, però la víctima va aconseguir que la deixés anar i l’agressor se’n va anar.

Localitzat al costat del riu

Al març, els investigadors van tenir coneixement d’un tercer fet similar al costat del riu, a la localitat del Papiol.

Partint de les descripcions facilitades per les víctimes es va realitzar un retrat robot del presumpte autor que va servir perquè les víctimes poguessin identificar el presumpte agressor.

Notícies relacionades

 

Finalment, diumenge, els investigadors el van detenir pels voltants del riu Llobregat, a Martorell. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés judicial en un hospital psiquiàtric.