Arrestada just arribar

Una dona aterra a Màlaga amb 4 anoracs plens de coca | Vídeo

La dona, brasilera de 21 anys, venia del seu país amb quatre quilos de droga

049766f0-26f2-4f18-95c9-5c3de6fa52b1-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una ciutadana brasilera de 21 anys ha sigut detinguda a l’aeroport de Málaga-Costa del Sol a l’arribar en un vol procedent del seu país amb quatre quilograms de cocaïna que estaven impregnats als folres de quatre anoracs.

Segons les indagacions, la dona havia fet escala a Zuric amb l’objectiu d’evitar ser identificada com a passatgera dels anomenats vols calents i eludir possibles controls policials, han informat aquest dijous la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en un comunicat.

La denominació de 'vols calents’ se’ls dona als vols que, procedents d’un país productor de cocaïna i susceptibles que algun passatger pugui transportar droga, fan escala en altres països abans d’arribar al seu destí final per eludir possibles controls policials. 

Els agents de la Policia Nacional van identificar una dona al control d’arribades de vols internacionals i, de forma conjunta amb la Guàrdia Civil, es va procedir a inspeccionar el seu equipatge. 

Notícies relacionades

En un control minuciós de les seves pertinences, els agents van localitzar a la maleta quatre anoracs amb doble folre impregnats d’una substància de color blanc d’aproximadament un quilo cada una d’elles que va donar positiu en el test reactiu de cocaïna, i per això la dona va ser detinguda.

La droga intervinguda ha sigut remesa a la unitat de la Policia Científica per a la seva anàlisi i pesada definitiva després d’haver-la extret del teixit tèxtil en el qual venia impregnada. 

Temes:

Drogues