El PP desencadena una bronca electoral amb les pensions i altres notícies que has de saber avui, en un minut

joseluisabalosfomento

joseluisabalosfomento / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1 ) El PSOE apel·la als jubilats i acusa el PP d’"aniquilar" les pensions. L’aposta de retallar aquestes prestacions del guru econòmic i número quatre en les llistes del PP per Madrid, Daniel Lacalle, dona munició als socialistes.


2) Creixen les possibilitats d’un 'brexit' sense acord. El Parlament britànic rebutja totes les opcions alternatives presentades per Theresa May. La 'premier' provarà avui de decidir la ruta a seguir.


3) El Govern aprovarà avui un suplement de crèdit per pagar la pujada salarial del 2017, 2018 i 2019 al personal públic, així com el 40% de la paga extra pendent del 2013, pactada amb els sindicats.

aragones a cat radio / periodico


Notícies relacionades

4) Mor als 91 anys Sánchez Ferosio, autor d’'El Jarama'. El guanyador del premi Cervantes el 2004 està considerat per molts com el millor prosista de la llengua castellana, era un mestre dels aforismes.. Fa dos anys, va concedir a EL PERIÓDICO una entrevista.

sanchez-ferlosio / periodico


5)  La Vall d’Hebron cura el primer 'nen bombolla' de Catalunya. Al petit Derek, que té 13 mesos de vida, se li va practicar als tres mesos un trasplantament de sang de cordó umbilical. La sang del cordó umbilical conté un elevat nombre de cèl·lules mare que poden convertir-se en cèl·lules del sistema immunitari en el receptor.