D'entre 60 i 70 anys

Mor un matrimoni en un virulent incendi a Alacant

El domicili tenia les persianes metàl·liques, per la qual cosa les habitacions van assolir una gran càrrega tèrmica

zentauroepp46181305 alicante181208152309

zentauroepp46181305 alicante181208152309 / Manuel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un matrimoni d’entre 60 i 70 anys ha mort aquest dissabte en un incendi a la seva vivenda de Sant Joan d’Alacant (Alacant). El foc s’ha declarat a les 6.25 hores al carrer del Mar, en una casa unifamiliar de dues plantes per causes que s’investiguen. L’habitatge ha quedat destrossat.

El fet que l’edifici comptés amb persianes metàl·liques ha fet que les temperatures a l’interior hagin sigut més elevades de l’habitual, ja que al no destruir-se pel foc han fet que la situació de dins fos encara més complicada.  Per això, segons han informat des del Consorci Provincila de Bombers, a l’arribar al lloc els bombers s’han trobat amb una situació molt complicada, amb temperatures de fins a 1.100 graus, al menjador sobretot, i de 750 graus al passadís i la cuina.

Fonts del Consorci de Bombers d’Alacant han assenyalat a EFE que es tracta d’una càrrega tèrmica "tremenda, molt elevada" a causa que l’estança estava tancada i les persianes metàl·liques s’han enganxat als vidres, impedint que aquests es trenquessin i pogués sortir l’oxigen, que va alimentar més el foc.

"A l’estar tot tancat, l’aire no pot sortir i el foc es va retroalimentant i va pujant la temperatura, les parets se socarrimen i la pedra cau", segons les fonts, que afegeixen que fins i tot els bombers, que van equipats, no hi han pogut entrar inicialment

Notícies relacionades

Els bombers han aconseguit extingir l’incendi als volts de les 8.10 hores i ja només s’ha pogut certificar la mort de la parella.

 

Temes:

Incendis