POLÈMICA ALS TRIBUNALS

La Fiscalia també recorrerà contra la sentència a 'La manada' al considerar que va ser agressió sexual i "no només abús"

Els condemnats, el Govern navarrès i l'Ajuntament de Pamplona també recorreran

dfgdfgdfgg

dfgdfgdfgg

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La fiscalia ha decidit recórrer contra la sentència de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Navarra que condemna els cinc integrants de 'La manada' 'La manada' a nou anys de presó per un delicte d'abús sexual.

El ministeri públic ha decidit recórrer en apel·lació per "infracció de llei" davant de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Navarra (TSJN) en mantenir la seva consideració inicial que "els fets són constitutius d'un delicte d'agressió sexual (violació) i no només d'abús sexual".

La fiscalia presentarà el seu recurs contra la sentència els propers dies, segons ha informat aquest divendres el ministeri fiscal a través d'un comunicat.

Notícies relacionades

Els advocats dels condemnats ja van anunciar aquest mateix dijous, després de conèixer la resolució judicial, que presentaran recurs, com també ho faran les acusacions populars, el Govern foral i l'Ajuntament de Pamplona.

Per la seva part, l'advocat de la víctima, Carlos Bacaicoa, ha avançat aquest divendres que encara no sap si la seva defensada voldrà recórrer contra la sentència. "Hem de parlar amb ella per veure si vol recórrer. Nosaltres opinem que cal recórrer", ha assenyalat.