SINISTRES

Mor una menor en una col·lisió frontal a la C-17 a Gurb

La víctima viatjava en un cotxe que ha xocat frontalment amb un altre vehicle

Un accident de matinada provoca la mort d'un home a Sils

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una menor d'edat ha mort aquest diumenge al xocar frontalment dos turismes a la C-17, al terme municipal de Gurb (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit en un comunicat.

Els Mossos han rebut a les 6.50 l'avís de l'accident, en què s'han vist afectades quatre persones més, totes ferides de gravetat. Han sigut traslladades a diferents centres hospitalaris, una a l'hospital de Vic i les altres tres a l'hospital Althaia de Manresa.

Notícies relacionades

A causa de l'accident, s'ha tallat la C-17 en sentit nord i s'ha desviat el trànsit cap a la C-25, i s'han mobilitzat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han tret les quatre persones -una d'un vehicle i tres de l'altre-, i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un mort en un accident a Sils

És la segona mort per accident en poques hores a Catalunya, ja que un home de 34 anys havia mort unes hores abans al quilòmetre 13,6 de la C-63, a Sils (Selva). Era l'acompanyant d'un cotxe que va sortir de la carretera. Els Mossos van rebre avís de l'accident a la 1.45 de la matinada. La conductora va ser traslladada amb ferides a l'Hospital Josep Trueta de Girona.