Va passar el 2013

Detingut un exregidor de Santa Coloma de Gramenet per l'ocupació del rectorat de la UAB

Els Mossos han arrestat Oriol Corral a la porta del seu domicili

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en una jornada de protesta l’abril del 2013. 

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en una jornada de protesta l’abril del 2013.  / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

L'exregidor de Santa Coloma de Gramenet Oriol Corral ha sigut detingut aquest matí per haver participat en l'ocupació del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'abril del 2013.

Corral ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter, on ha comunicat que els Mossos s'han personat a la porta del seu domicili. Corral va ser membre i portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) al campus de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental, Barcelona) quan es va portar a terme l'acció de protesta.

Notícies relacionades

El passat 7 de gener, la policia catalana també va detenir i va deixar en llibertat Carles Duran, un altre dels acusats. En total hi ha 27 persones encausades per aquests fets.

El col·lectiu, que s'autodenomina Som 27 i més, ha reclamat a l'equip de govern de la UAB que acompleixi una moció aprovada pel claustre el mes de setembre del 2016 i que exigia l'absolució dels encausats. Així mateix, reclama a l'equip de govern de la rectora Margarita Arboix que renunciï a cobrar els 14.000 euros per persona en concepte de responsabilitat civil.

Temes:

UAB Estudiants