A la carretera C-55

Enxampen un camioner de mercaderies perilloses drogat que apuntava els cotxes amb un làser

El conductor, un jove de Gavà, va ser interceptat a l'altura de Cornellà després la denúncia d'una automobilista

El punter làser que portava el conductor.

El punter làser que portava el conductor. / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos van denunciar el 9 de gener un jove de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gavà, per posar en perill altres conductors de la via, als quals apuntava amb un punter làser des de la cabina del camió que conduïa. Es dona la circumstància que conduïa sota els efectes de l'haixix i transportava mercaderia perillosa.

 

Els fets van tenir lloc el mateix dia, cap a les 9.45 hores, a la carretera C-55, sentit Abrera, quan una conductora va avisar telefònicament al 112 que el conductor d'un camió de matèries perilloses no respectava la distància mínima de seguretat amb els vehicles que el precedien i, a més, els apuntava des de la cabina i de manera insistent amb un punter làser, i els posava en greu risc de tenir un accident.

 

Ràpidament les patrulles de trànsit van buscar el camió de mercaderies perilloses, que va ser interceptat a la A-2, a l'altura del terme municipal de Cornellà de Llobregat. El conductor va entregar de manera voluntària el punter làser descrit per la conductora que havia alertat al 112.

 

La quantitat econòmica de les sancions previstes per la llei en aquest tipus d'infraccions molt greus és molt important i se sancionaran amb una multa d'entre 30.001 i 600.000 euros.

Notícies relacionades

 

Els agents de trànsit li van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat negatiu. Però no el test de drogues, que va donar positiu en haixix.