CAS INSÒLIT

Lleons marins ataquen nedadors en la badia de San Francisco

Un home va estar a punt de perdre els genitals per la inesperada ofensiva d'un d'aquests animals

vvargas9750352 archivo leones marinos171216180155

vvargas9750352 archivo leones marinos171216180155

1
Es llegeix en minuts

Els aventurers que desafien la gèlida badia de San Francisco ara tenen una raó més per tremolar, més enllà de l'impacte tèrmic: els atacs de lleons marins. Una amenaça per la qual un banyista ha estat a punt de perdre els genitals.

El Servei de Parcs Nacionals ha prohibit nedar durant uns dies a la badia a causa de tres atacs de lleons marins en a penes una setmana. Rick Mulvihill va ser greument mossegat divendres al matí i hospitalitzat a causa de les ferides dels lleons marins, segons informa el 'San Francisco Chronicle', citant el departament de bombers.

Notícies relacionades

La víctima forma part del South End Rowing Club, els membres del qual es banyen d'hora al matí en aigües amb una temperatura mitjana al desembre d'aproximadament 12 graus centígrads.

El mamífer marí "el va atrapar aquí, al costat de les joies de la família", ha declarat Bob Roper, un altre membre del club, mentre assenyalava el seu entrecuix. "Fa 50 anys que sóc aquí i no havia sentit mai res d'això. Molts nedadors estan molt, molt nerviosos ara i els entenc", ha subratllat Roper. Tots els atacs podrien ser responsabilitat del mateix animal, segons la veterinària Claire Simeone.