als voltants de lisboa

Moren dos banyistes a l'aterrar una avioneta en una platja portuguesa

En l'accident han mort una nena i un home

abertran39533261 a plane landed in sao joao beach  killing two people  in cos170803092542

abertran39533261 a plane landed in sao joao beach killing two people in cos170803092542 / PEDRO NUNES

1
Es llegeix en minuts

Dos banyistes van morir aquest dimecres en una platja de la costa de Caparica, al sud de Lisboa, al ser envestits per una avioneta que va haver de fer un aterratge d'emergència.

Les víctimes mortals són un home i una nena de 8 anys que eren a la vora de l'aigua, va precisar l'Autoritat Marítima Nacional portuguesa en un comunicat.

El comandant de la Capitania de Lisboa, Paulo Isabel, va dir que encara es desconeixen les causes de l'accident, que va tenir lloc a primera hora de la tarda a la platja de São João Caparica, a gairebé 20 quilòmetres al sud de la capital portuguesa.

L'aeronau, que portava dos tripulants que van resultar il·lesos, va tenir "alguna mena de problema", va baixar de forma brusca cap a la platja, que a aquella hora estava abarrotada de banyistes, i "en va envestir mortalment" dos, va declarar a la cadena de televisió SIC.

Notícies relacionades

Els dos tripulants són un instructor experimentat i un alumne que feien un vol d'entrenament, segons va detallar en un comunicat l'Escola d'Aviació Aerocondor, que havia llogat l'aparell a l'Aeroclube de Torres Vedras, propietari i responsable del seu manteniment.

El pilot, de 56 anys, té "elevada experiència i milers d'hores de vol", va afegir l'escola.