Entre Osona, la Garrotxa i la Selva

Mor un excursionista de 21 anys al caure per un barranc a Collsacabra

El jove es va precipitar aquest dimecres a la serra de Cabrera

zentauroepp4418047 rescate de accidente de helicoptero en la pobleta de bellve 170727111809

zentauroepp4418047 rescate de accidente de helicoptero en la pobleta de bellve 170727111809 / RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 21 anys, veí de Vic (Osona, Barcelona), ha mort al precipitar-se per un barranc quan feia una activitat de muntanya a la zona de Collsacabra, a la serra de Cabrera, ubicada entre les províncies de Barcelona i Girona, han informat aquest dijous els Bombers de la Generalitat.

L'accident va tenir lloc ahir, encara que el cadàver no ha pogut ser evacuat fins avui per la dificultat perquè ahir a la nit la comitiva judicial accedís fins al lloc del succés, que pertany al municipi barceloní de l'Esquirol.

Un company que compartia activitat amb la víctima va ser qui va alertar els serveis d'emergència a les 19.00 hores aproximadament.

Els dos excursionistes anaven en direcció al santuari de Cabrera quan un d'ells es va precipitar per un barranc d'uns cinc metres.

Notícies relacionades

Un helicòpter va desplaçar els grups de rescat dels Bombers de la Generalitat fins al lloc de l'accident, de difícil accés, on van comprovar que la víctima havia perdut la vida i, posteriorment, un metge va certificar la mort.

La impossibilitat de traslladar més tard el jutge de guàrdia perquè ordenés l'aixecament del cadàver, ja que a la nit els helicòpters no tenen autoritzat volar, ha fet que els Mossos d'Esquadra hagin custodiat el cos des d'ahir fins que aquest matí s'ha procedit a l'evacuació. 

Temes:

Caigudes