A MALLORCA

Mor una dona amb obesitat mòrbida després de ser evacuada de casa amb una grua

La víctima, de 43 anys, va morir després de més de 10 hores de rescat

 

  / BOMBEROS DE MALLORCA

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 43 anys, amb obesitat mòrbida, ha mort aquest matí a la localitat mallorquina d'Inca després de patir una crisi asmàtica i no poder ser evacuada de casa seva fins més de 10 hores després de tenir el problema respiratori. El seu elevat pes, més de 200 quilos, no permetia treure la pacient per les finestres ni per l'escala, que eren massa estretes. 

Segons fonts dels bombers, van rebre un avís dijous a la nit, després de les 22.40 hores, en què el 061 reclamava la seva ajuda per traslladar una dona a un centre hospitalari.

La difícil operació necessitava la llum del dia per ser feta amb garanties, i per això un equip de suport vital avançat va passar tota la nit amb la pacient.

Notícies relacionades

Només ha pogut ser treta aquest matí per una terrassa, amb l'ajuda d'una grua amb ploma, per elevar un remolc amb la llitera. Ja al carrer, ha rebut l'assistència de l'equip mèdic d'una ambulància del 061. Malgrat els intents, no li han pogut salvar la vida i ha acabat morint allà mateix. 

Agents de la Policia Local d'Inca i de la Guàrdia Civil també s'han desplaçat fins al domicili del carrer de Jover. Han obert una investigació per aclarir la tràgica mort.

Temes:

Obesitat Balears