A LA CELEBRACIÓ DE L'ENTERRAMENT DE LA SARDINA

Una menor de 13 anys, en coma per ingerir mitja ampolla de rom en les festes de Múrcia

La noia estava semiinconscient quan van arribar els serveis sanitaris

discoteca

discoteca

1
Es llegeix en minuts

Una menor d'edat està en coma etílic a l'Hospital Morales Meseguer de Múrcia després d'ingerir en 45 minuts mitja ampolla de rom durant la festa de l'Enterrament de la Sardina.

És una noia de 13 anys que havia begut aquesta quantitat i estava semiinconscient quan van arribar els serveis assistencials al seu domicili, al barri de Vista Bella de Múrcia.

L'equip del 061 la va traslladar a l'Hospital Morales Meseguer amb una intoxicació etílica greu, i està en coma etílic en hemodinàmica.

70 PERSONES ATESES

La nena va ser una de les 60 persones que ahir a la nit van haver de ser ateses per intoxicació etílica o traumatisme simple durant la celebració del tradicional Enterrament de la Sardina.

Notícies relacionades

En l'última edició van ser 116 les persones assistides durant les festes, gairebé el doble que aquest any, que han transcorregut amb normalitat sense que s'hagi hagut de lamentar cap incident malgrat el gran nombre de persones congregades al centre de la ciutat.

Milers de persones van anar dissabte a la nit a la desfilada, que es va acabar a la una de la matinada amb la crema de la sardina, punt final de les festes de Múrcia.