OBRA PÚBLICA

Engolit un cotxe per un esvoranc en una carretera de Viladecavalls

L'accident va tenir lloc dissabte per la gran quantitat de pluja acumulada a la calçada

viladecavalls

viladecavalls

1
Es llegeix en minuts

Un turisme en què viatjaven diverses persones, que van resultar il·leses, va caure dissabte en un esvoranc que les fortes pluges van causar en un carrer de Viladecavalls (Vallès Occidental) contigu a la via fèrria. Això va obligar a tallar durant quatre hores la R-4 de Terrassa a Manresa. A la imatge apareix la foto del cotxe sinistrat.

L'accident va passar a les onze del matí, quan el paviment del carrer Ferrocarril de Viladecavalls va cedir, en principi per la gran quantitat de pluja acumulada, i es va empassar un turisme que circulava per la zona.

EL RESCAT

Notícies relacionades

Els veïns i els Bombers de la Generalitat van intervenir per rescatar el conductor i els ocupants del vehicle atrapats en l'esvoranc, de diversos metres d'amplada i de profunditat, i que van sortir il·lesos de l'accident.

A l'observar que l'esvoranc podria afectar l'estabilitat de la línia ferroviària contigua, els bombers van instar Renfe a suspendre la circulació de trens per aquesta via de la xarxa de rodalies R-4. Entre les onze i les tres de tarda, el servei ferroviari va quedar interromput entre les estacions de Terrassa i Manresa (Barcelona). Després es va restablir la circulació de trens per una via, fet que va provocar endarreriments d'uns 20 minuts a la R-4.