AL TARRAGONÈS

Un incendi a la Pobla de Montornès obliga a desallotjar veïns

Els agents han demanat evitar desplaçaments per la zona

Incendi a la Pobla de Montornès. / EFE / JAUME SELLART / VÍDEO: ACN

1
Es llegeix en minuts

Un incendi forestal declarat a la Pobla de Montornès (Tarragonès) ha obligat a evacuar de forma preventiva la part alta de la urbanització El Castell del municipi per la proximitat amb el foc, han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

Els bombers treballen amb nou mitjans aeris -quatre helicòpters bombarders, un helicòpter de comandament i quatre avions de vigilància- i 23 de terrestres per extingir el foc, que s'ha declarat a les 14.02, han explicat fonts del cos.

Els agents han demanat evitar desplaçaments per la zona, i han rebut 300 trucades de veïns alertant del foc i la seva evolució a través del telèfon 112.

Notícies relacionades

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, que manté en prealerta el Pla Infocat  Pla Infocat per l'elevat risc d'incendis forestals, té constància de l'evacuació per prevenció de diversos veïns de manera preventiva.

També treballen en aquest incendi vuit patrulles dels Mossos, membres de les associacions de defensa forestal i de la policia local de la zona.

Temes:

Incendis