Mor ofegada una dona a la platja de Lloret de Mar

La víctima és una turista lituana d'uns 50 anys

El regidor de Seguretat de Lloret de Mar, Josep Lluís Llirinós explica el succés, així com que estan a l’espera de l’autòpsia. / ACN

1
Es llegeix en minuts
FERRAN COSCULLUELA / GIRONA

Una dona de nacionalitat lituana ha mort ofegada aquest dimarts a primera hora a la platja de sa Caleta de Lloret de Mar, segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima tenia 50 anys i havia anat a la platja per banyar-se amb un grup de turistes, que han sigut els que han donat l'alerta al veure que la dona no sortia de l'aigua.

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a les 7.29 hores, després que uns testimonis presenciessin que la dona entrava al mar i posteriorment no en sortia. En el moment de l'avís no hi havia constància que hi hagués mala mar a la zona. La víctima ha sigut localitzada al voltant d'una hora més tard per un helicòpter de Salvament Marítim, que ha pogut recuperar el cos i traslladar-lo a la platja, on la Guàrdia Civil i els Mossos el custodien a l'espera de l'arribada del forense.

SEGON INCIDENT EN CINC DIES

L'incident s'ha produït cinc dies després que dues dones de nacionalitat britànica perdessin la vida a la mateixa poblaciódues dones  per una imprudència, ja que es van banyar a les quatre de la matinada quan hi havia un fort temporal de llevant. 

Temes:

Ofegats