EL PERIÓDICO, millor al teu mòbil i tauleta

La nova versió per a dispositius mòbils millorarà l'experiència de l'usuari, que ja supera el 40% del trànsit a la web

1
Es llegeix en minuts

Més del 40% del trànsit a la web d'EL PERIÓDICO prové de mòbils intel·ligents i tauletes. El consum de notícies en dispositius mòbils, l'accés a través de les xarxes socials i la necessitat d'informar-se mentre els usuaris es desplacen en transport públic o són fora de casa o de l'oficina, així com les facilitats per connectar-s'hi i la tercera i quarta generació de transmissió de veu i dades, han augmentat l'interès de les versions mòbils de les pàgines web. 

La nova versió d'elperiodico.cat i elperiodico.com, un projecte que compta amb la col·laboració de Marfeel, permet llegir tot el contingut web en mòbils i tauletes, tant les notícies en obert com les notícies, les entrevistes, els reportatges i els articles d'opinió per a subscriptors. Amb la nova versió, l'usuari d'EL PERIÓDICO millora l'experiència en la navegació per a mòbils i tauletes, amb els continguts adaptats a totes les pantalles.

ENVIAR PER WHATSAPP

Notícies relacionades

Els lectors podran enviar fàcilment els articles d'EL PERIÓDICO als seus contactes de WhatsApp i per correu electrònic, així com compartir-los en els seus perfils a les principals xarxes socialsFacebook Twitter. Amb aquesta aposta del diari per millorar la lectura en les versions mòbils, els usuaris podran navegar per les seccions a partir d'un menú horitzontal o vertical, i a la part superior de la pantalla hi figura un indicador amb el nombre de notícies per llegir.

La nova versió d'elperiodico.cat i elperiodico.com per a mòbils permet l'accés als vídeos i millora la visualització de les fotogaleries. A més, l'usuari que ho desitgi podrà seguir disfrutant de l'experiència de la web clàssica des del mòbil, ja que una pestanya a la part superior remet a la versió digital d'escriptori.