VOL AMB RETARD

Un grup de passatgers empenyen un avió a 52 graus sota zero a Sibèria

La fiscalia local ha assegurat que obrirà una investigació per aclarir els fets

Un grup de passatgers empeny un avió a Sibèria. / periodico

1
Es llegeix en minuts

¿S'imagina empènyer una avió? ¿I empènyer un avió a 52 graus sota zero? Doncs precisament això és el que van fer un grup de 74 passatgers quan l'avió en què viatjaven no es podia enlairar a causa de les baixes temperatures al nord de Rússia

En el vídeo difós a través de Youtube i de les xarxes socials es veu com un grup de passatgers, la majoria homes, empenyen l'avió com si es tractés d'un vehicle, en un entorn totalment cobert de neu.

Aquesta curiosa situació va tenir lloc aquest dimarts a la petita ciutat d'Igarka, a la regió de Krasnoiarsk al nord de Rússia i a només 163 km del cercle polar àrtic en un vol de la companyia russa, Katekavia, propietat d'Utair, la principal aerolínia russa.

Segons els treballadors de la tripulació els passatgers es van oferir voluntaris per baixar a empènyer quan se'ls va informar que l'avió no podia es podia enlairar, ja que les rodes s'havien congelat.

Notícies relacionades

Una funcionària de la fiscalia local, Oksana Gorbunva, ha declarat que "van empènyer l'avió sense tenir en compte els danys exteriors que podien provocar" i ha afegit que "s'obrirà una investigació per aclarir els fets".

Finalment l'avió es va enlairar, tot i que va arribar al seu destí, Krasnoiarsk, amb una mica de retard.