Francesc es reuneix amb Benet XVI a Castel Gandolfo

El Pontífex manté una reunió privada amb el papa emèrit a la biblioteca i després dinaran

El papa Francesc i el seu predecessor, el papa emèrit Benet XVI, se saluden a Castel Gandolfo, en una trobada històrica, aquest dissabte.

El papa Francesc i el seu predecessor, el papa emèrit Benet XVI, se saluden a Castel Gandolfo, en una trobada històrica, aquest dissabte. / AFP

1
Es llegeix en minuts

El papa Francesc ha arribat avui a la residència de Castel Gandolfo per reunir-se per primera vegada des que és pontífex amb Benet XVI. L'helicòpter en què ha viatjat des del Vaticà el papa Bergoglio ha aterrat a l'heliport de la residència pontifícia de Castel Gandolfo, a les 12.15 hores local (11.15 GMT), ha informat el Vaticà.

Notícies relacionades

A l'heliport de la residència de Castel Gandolfo, Francesc ha estat rebut, segons el programa facilitat pel Vaticà, pel papa emèrit, Benet XVI, el bisbe d'Albano (diòcesi a la qual pertany Castel Gandolfo), Marcello Semeraro, i el director de les Viles Pontifícies (nom del complex), Savero Petrillo.

Des de l'heliport, construït al final dels jardins de Castel Gandolfo, Francesc i Benet s'han traslladat al palau pontifici, on mantenen una trobada privada a la biblioteca i després dinaran. El Pontífex tornarà al Vaticà després de dinar, a una hora que no ha estat precisada.