DE NACIONALITAT PORTUGUESA

Quatre morts, entre ells dos nens, al col·lisionar un camió i dos turismes a Lleó

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / LLEÓ

Quatre persones han mort, entre elles dos nens, i dues han resultat ferides a causa de la col•lisió d'un camió i dos turismes a l'autovia A-66, a l'altura de la localitat de Villaquejida, a uns 40 quilòmetres de la ciutat de Lleó, segons han informat fonts de Trànsit.

L'accident ha tingut lloc a les 7.15 hores al quilòmetre 194,800 d'aquella via, que enllaça Lleó i Benavente (Zamora). Fins al lloc del xoc s'han desplaçat membres de la Guàrdia Civil, dels bombers i assistències sanitàries per auxiliar els afectats.

El trasllat dels cadàvers

La identitat dels morts, d'origen portuguès, correspon a Paulo Jorge Sendao Pereira, de 31 anys; la seva dona, Maria Da Caiceiçao de Araujo Rodrigues, de 43; i dues nenes, de 9 anys i 18 mesos, sense que de moment es conegui el parentiu que les unia al matrimoni.

Els quatre viatjaven en un turisme marca Audi amb matrícula francesa 6588-KL33 que conduïa l'home. A més, dues persones més, un home de 37 anys i una dona de 35, van patir ferides com a conseqüència del succés. Després de rebre assistència sanitària, han estat donats d'alta en el mateix lloc de l'accident.

Per aclarir les circumstàncies en què s'ha produït l'accident i determinar-ne les causes, l'equip d'atestats pren declaració a testimonis del succés i a les persones que s'hi han vist implicades. El subdelegat del Govern a Lleó, Francisco Álvarez, ha confirmat que responsables del Consolat portuguès a la ciutat s'han posat en contacte amb el seu departament per tramitar el trasllat de les restes mortals al país lusità.

Regulació del trànsit

Notícies relacionades

Les víctimes són un nen de 18 mesos i una nena de 10 anys, a més d'un home i una dona adults, de qui encara se'n desconeix l'edat. Segons sembla, tots ells viatjaven junts en un dels turismes sinistrats, segons fonts sanitàries. Les dues persones ferides, un home i una dona, han rebut assistència mèdica al lloc de l'accident i han estat donades d'alta allà mateix.

El 112 ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat, dues UVI mòbils i dues ambulàncies de suport vital bàsic per atendre les víctimes de la col•lisió. Com a conseqüència de l'accident, agents de l'institut armat han hagut de regular la circulació de vehicles a la zona a causa de les tasques d'atenció a les víctimes i per netejar la calçada.