TRADICIÓ VALENCIANA

Els menors necessitaran autoritzacions escrites dels seus tutors per participar en la 'despertà' de les Falles

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VALÈNCIA

Els menors que desitgin participar en el tradicional acte faller de ladespertàhauran de presentar una autorització per escrit dels seus pares o persona major d'edat, segons ha anunciat el regidor de Festes i president de la Junta Central Fallera (JCF), Félix Crespo. El regidor ha dit que aquesta exigència es portarà a terme "independentment" de la resposta que doni el Govern central a la moratòria exigida per l'Ajuntament de València.

Crespo ha afirmat que encara que estan "pendents de la moratòria del Govern d'Espanya, aquest encara no s'ha dignat a contestar". El regidor ha afegit: "Farem ladespertà,la primera de les quals està prevista per al 25 de març, i no ho dic com cap desafiament, sinó perquè és un acte del programa oficial de festes".

Notícies relacionades

Possible pregunta parlamentària del PP

El responsable municipal de Festes ha advertit que si l'Executiu central no respon a la sol·licitud de moratòria els pròxims set dies, l'Ajuntament "procedirà la setmana que ve i amb caràcter urgent a presentar a través dels diputats del PP al Congrés una pregunta parlamentària perquè es doni resposta a aquesta petició".