SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Els imprescindibles per protegir-se de la pluja i sobreviure a l’huracà ‘Danielle’

Les restes de l’huracà ‘Danielle’ han portat a Espanya pluges generalitzades i tempestes.

Els imprescindibles per protegir-se de la pluja i sobreviure a l’huracà ‘Danielle’
5
Es llegeix en minuts

La setmana ha començat molt tardoral i amb un canvi de temps «significatiu». Les restes de l’huracà ‘Danielle’ han avançat la tardor a Espanya: pluges generalitzades, descens generalitzat de les temperatures i tempestes.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), hi haurà punts de la geografia espanyola on la borrasca deixarà fins a 100 litres per metre quadrat com Galícia, Extremadura i l’oest de Castella i Lleó. Ruixats tempestuosos, a més, al País Valencià, Múrcia i Catalunya.

Per això, a SHOPPING hem realitzat aquesta selecció de peces per poder cobrir-se el cap i els peus, sense deixar de posar-se guapo i anar a l’última moda.

Totes aquestes peces són molt importants per protegir-se de l’aigua de les precipitacions, però sobretot destaquen els impermeables i les botes d’aigua. Una selecció en la qual hi ha peces tant per a adults com per a nens (i més ara amb la tornada al col·le).

Impermeable

Els impermeables són peces útils, còmodes i fàcils de guardar. Per a aquells que els aclapara caminar pel carrer amb les mans ocupades a aguantar un paraigua, l’impermeable ofereix total mobilitat i protecció.

A més, per un preu apte per a tota mena de butxaques.

Recomanem que, abans de decidir-nos per un model concret, es comprovin la qualitat dels seus materials, mesurades i possibles usos. Aquest de la marca Anyoo és el més venut a Amazon: lleuger, transpirable i a prova d’aigua. Està disponible en diversos colors.

Fabricat en 100% polièster, té sis tancaments de veta adherent (tres a cada costat) per protegir-te de les inclemències meteorològiques.


COMPRAR A AMAZON PER 21,99 €

Impermeable per a gossos

I com les nostres mascotes també necessiten el seu passeig diari, també hem pensat en ells. Els impermeables per a gossos són la solució ideal per reduir l’esforç d’eixugar els seus pèls al tornar de casa, perquè els manté protegits, secs i mantenint la seva temperatura corporal.

Sabent això, a l’hora de realitzar una compra cal començar per fixar-se en els materials, que han de ser resistents i transpirables. També cal veure la talla que es necessita depenent de la mida del gos.

I per saber quina és la perfecta s’ha de mesurar l’esquena, el coll i la circumferència del ventre.

Els especialistes en mascotes diuen que hi ha molta oferta al mercat, però no tota és de qualitat.

S’han triat, per tant, els millors cinc abrics impermeables per a totes les necessitats i butxaques.

COMPRAR A AMAZON PER 12,69 €

Un altre dels imprescindibles en aquests dies: les botes de pluja. La majoria estan confeccionades en cautxú, vinil o qualsevol altre material sintètic. En canvi, hi ha altres materials que fan ús de la tecnologia tèxtil. Un és la tecnologia waterproof, que és un tractament que se li dona al calçat per impermeabilitzar-lo, de manera que repel·leixi l’aigua i no s’introdueixi a l’interior del calçat.

A SHOPPING hem triat les botes per excel·lència: Hunter Original Tall Classic. De canya alta, no només són ideals per utilitzar durant els dies de pluja a la ciutat, sinó que són genials per fer passejos a l’aire lliure en zones amb fang o amb bassals amb certa profunditat. Podem estar segurs que els nostres peus estaran cent per cent fora de perill de l’aigua.

Al tractar-se d’una bota de canya alta, l’ideal és que quedi el més ajustada possible a la cama possible, ja que si ens queda folgada o ens «sobra» molt buit, fa la sensació que ens queda gran.


COMPRAR A AMAZON PER 112,98 €

COMPRAR A AMAZON PER 23,99 €

Paraigüers per protegir el terra en els dies de pluja

I quan arriba la pluja... Un element clàssic a la llar com és el paraigüer, torna. El molest degoteig del paraigua sobre el terra de la casa es minimitza de manera notable si es té tot just entrar un recipient adequat per deixar-lo.

Però no són els únics avantatges:

  • Tenir localitzats els paraigües sempre al mateix lloc per facilitar agafar-lo i deixar-lo quan es necessiti per les condicions climatològiques.
  • Preservar el terra de la casa o lloc de treball de l’aigua que inevitablement degota de la punta i de la mateixa tela impermeable.
  • Ampli catàleg amb opcions de més polivalència com, per exemple, paraigüer-penjador.
  • També cal valorar la seva aportació estètica a la casa.


Paraigua

És, sens dubte, molt necessari en els dies de pluja. Si prefereixes un paraigua de mida reduïda, per poder guardar-lo a qualsevol bolso o motxilla, aquest de Vogue és el teu. Sobri, elegant i còmode, així és aquest paraigua Vogue confeccionat amb teixit pongee. Si us agraden els paraigües atemporals el disseny dels quals es manté inalterable al pas del temps, aquest disseny és l’opció perfecta.

Aquest model compta amb sistema Duomatic, és a dir, obre i tanca de forma automàtica, per la qual cosa resulta molt pràctic i fàcil de manejar.

També es pot optar per un model més clàssic i, a més, per una marca molt reconeguda en el sector: Samsonite.

Tot i que amb un preu més elevat a la mitjana (tot i que amb més garanties) està fabricat amb un teixit resistent i obertura automàtica. El diàmetre és 115 centímetres. Plegat té una mida de 96 centímetres.


COMPRAR A AMAZON PER 45,00 €

COMPRAR A AMAZON PER 8,99 €

Gorros de pluja

Els gorros de pluja són per als que prefereixen protegir-se de la pluja però sense haver d’utilitzar paraigua. Si cerques un model simple, discret, pràctic alhora que modern, el de la firma TOUTACOO és l’ideal. Està disponible en una desena de colors (blau marí, negre, beix...) i a un preu molt econòmic. Aquesta marca francesa ens ofereix un model fabricat en polièster i molt fàcil de plegar.

Notícies relacionades

COMPRAR A AMAZON PER 14,90 €

Gavardina... per als dies revolts

Amb la caiguda de les temperatures, sobretot a primera i última hora del dia, és convenient anar una mica més abrigats. Però, amb una peça que ens permeti anar còmodes i lleugers. La millor opció són les gavardines, que s’han convertit en un must de cara a la tardor i que no poden faltar en qualsevol fons d’armari.

Tradicional o esportiu, s’adapta a qualsevol vestuari i és realment fàcil de portar diàriament... Sobretot si s’opta per un to neutre com el negre, el blau marí, el beix o el caqui.

Si la gavardina és d’acabat brillant o setinat, t’aconsellem que triïs teles mats per acompanyar-lo.

La gavardina de la firma Wantdo és impermeable, amb doble botonadura i cinturó per ressaltar la cintura. Està disponible en tres colors (blau marí, negre i beix). És també una bona protecció contra el vent.

COMPRAR A AMAZON PER 64,71 €