Una acurada selecció d’accessoris per decorar l’escriptori

escritorio

escritorio

4
Es llegeix en minuts

Hi ha una àmplia varietat de propostes per decorar l’escriptori i, així, poder aprofitar al màxim el treball o estudi. Des de portallapis i organitzadors que ens permeten tenir el nostre material guardat al mateix lloc, fins a planificadors en els quals basar-nos per tenir l’agenda controlada.

A més, hi ha altres accessoris que es cuiden de la nostra salut, com els llums articulats i els suports per a portàtils. En definitiva, aquí oferim una cuidada selecció dels elements més útils per treballar i estudiar amb comoditat i ordre sense posar en perill la salut.

Organitzador per mantenir endreçat l’escriptori (20,99€)

Ja sigui per estudiar o per treballar, aquest pràctic organitzador ens permet tenir en un mateix espai tot el que necessitem: bolígrafs, tisores, post-its, el mòbil... Fins i tot té un petit calaix on podem dipositar xinxetes o clips, que mai se sap quan els podem necessitar.

La mida d’aquest accessori (25x15x11 cm) ens permetrà tenir-ho tot a mà sense ocupar gaire espai, per això és ideal si l’escriptori no és gaire gran. Està fet de bambú natural, que garanteix la durabilitat i resistència d’aquest bonic i funcional organitzador.

COMPRAR (20,99 €)

El llum que cuida la vista (16,99€)

Aquest llum articulat d’escriptori promet cuidar la vista gràcies als 52 punts led que té, així genera una llum suau i sense ombra que evita la fatiga ocular. Té un disseny plegable i s’encén i s’apaga de manera tàctil.

Una altra característica d’aquest llum és que té memòria, per això només haurem de configurar el color i la brillantor un sol cop. Per tant, cada cop que s’encengui tindrà els paràmetres ajustats. A més, té temporitzador (30 o 60 minuts) i  carregador USB incorporat per recarregar la bateria del mòbil sense haver d’aixecar-nos de l’escriptori.

COMPRAR (16,99 €)

Els documents, millor tenir-los a mà (13,85€)

Si treballem amb molts papers o material d’estudi i llibres pendents de lectura, pot ser una bona idea comprar un d’aquests suports que ens permeti tenir ben classificats i localitzats cada full.

Aquest model en concret d’OSCO està fabricat en acrílic transparent d’alta qualitat (facilita la localització dels documents) i té tres compartiments. El disseny simple i senzill permet aprofitar al màxim l’espai a la taula o escriptori (18x15x10 cm) sense renunciar al bon gust.

COMPRAR (13,85 €)

   

Planificador en paper, per no oblidar-nos de res (9,99€)

Aquest vademècum de la sobretaula, de paper d’alta qualitat que ve en un paquet de 30 folis DIN A3, ens permetrà organitzar la feina al mil·límetre i evitar que passem per alt qualsevol cita o entrega.

Per això el planificador està dividit en diferents apartats. Al superior tenim els dies de la setmana per anotar-hi el dia a dia. A l’inferior surten dos calendaris: el de l’any en curs i el del següent, per estar sempre ben situats. I a la part central hi ha una secció ‘to-do’ per apuntar les tasques que hem de fer sí o sí; una altra per a notes i dues més per escriure objectius i idees que ens vagin sorgint. Amb aquest accessori és complicat dir allò de «me n’havia oblidat».

COMPRAR (9,99 €)

   

Protecció per a la taula de treball (16,99€)

Per evitar embrutar o deteriorar l’escriptori existeixen estores com aquesta de Knodel, que protegeix la superfície sobre la qual treballem. Està feta de cuir de PU i, a més de ser impermeable, antilliscant i fàcil de netejar, es pot utilitzar per les dues cares, avantatge que en duplica la durada.

La mida d’aquesta estora pot ser de 40x80 o 43x90 però, en qualsevol cas, permet posar-hi a sobre l’ordinador o tauleta i tot el material d’oficina que necessitem. Perfecte per salvaguardar la taula de treball de possibles esgarrapades, taques i el desgast pel pas del temps.

  

COMPRAR (16,99 €)

Suport per treballar còmodament amb el portàtil (18,99€)

Quan fem servir el portàtil o la tauleta per treballar, sense ser-ne conscients, adoptem postures que ens poden provocar mal d’esquena, del canell i fins i tot tensió ocular, entre altres problemes. Per això no és mala idea utilitzar un suport que elevi el dispositiu per aconseguir l’alineació correcta amb els ulls.

Aquest model té un disseny ergonòmic amb sis posicions diferents i és compatible amb una gran quantitat de portàtils i tauletes. A més, també el podem utilitzar quan utilitzem llibres gruixuts. És fàcil de plegar i transportar i la barra d’alumini que sobresurt, amb marc obert, afavoreix la ventilació i evita que es reescalfi el nostre dispositiu.

COMPRAR (18,99 €)

Tot organitzat i amb bona cara (13,99€)

Si busquem un organitzador d’escriptori petit (només 18 cm) i que tingui un aire desenfadat, aquesta opció pot ser ideal, sobretot per als que adoren la moda vintage o els accessoris més originals. El seu estil de casset, que recorda a dècades passades, és capaç de treure un somriure a qualsevol.

Té dos compartiments per a bolígrafs, retoladors i llàpissos i un altre més baix per a xinxetes o clips. A més, com a complement, presenta un dispensador de cinta adhesiva o cel·lo. Perfecte per a treballs d’oficina.

COMPRAR (18,99 €)

Notícies relacionades

   


Aquestes ofertes les ha seleccionat un equip d’El Periódico de manera independent partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d’aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats a data del 23 de novembre del 2019.

Temes:

Amazon